Kategorier
Flytt

Så får ni en välorganiserad kontorsflytt i Stockholm

Det är förståeligt att en kontorsflytt i Stockholm lätt kan bli lite rörig. Det vill säga, det är bara rörigt på egen hand. Anlita proffs så går allt smidigt.

Det finns alltid många rådgivare till allt man gör, men sanningen är den att det bästa ni kan göra vid en flytt är att vara välorganiserad. Det är extra viktigt när ni ska flytta hela kontoret. En företagsflytt i Stockholm behöver först och främst hjälp av en välorganiserad flyttfirma. Det är den enda lösningen. Så hur börjar man? Innan ni bokar flyttfirma, se till att ha de viktigaste datumen klara.

När behöver ni vara ute ur de gamla lokalerna? När har ni tillgång till de nya lokalerna? Dessa två datum är nyckeldatum. Efter det kan ni börja planera flytten i sig. Har ni bokat ett flyttföretag så brukar de kunna hjälpa till med goda råd och praktiska lösningar på alla funderingar. Fundera på om ni kan stänga ner hela företaget för en dag, just under flytten, eller om ni ska flytta i omgångar.

Tänk till vid en kontorsflytt

Om ni väljer att stänga ner all verksamhet för en dag så är det värt att informera om detta på er hemsida, eller på lokalens dörrar och anslagstavlor. Se också till så att alla anställda är informerade om vad deras uppgift under flytten är. Ska de hjälpa till att flytta, eller kommer allt att skötas från flyttföretaget? Ska ni flytta i etapper så gör en lista på i vilken ordning alla ska flytta.

Sedan är det bara att meddela alla anställda om var de ska befinna sig och vid vilken tid och dag. Ett flyttföretag kan i många fall hjälpa till med allt från demontering och montering av kontorsstolar och skrivbord, till grundlig flyttstädning och återvinning. Hör av er angående förväntningar för bäst resultat.