Kategorier
Marknadsföring

Fasadvepa – ett effektivt sätt att göra reklam

Vill du effektivt och synbart göra reklam för en kampanj? I så fall kan en fasadvepa på en bra plats vara en bra lösning. Här kommer några användbara tips.

Att köpa reklamplats i tv och producera digital reklam är dyrt. Med en fasadvepa kan man i stället till en relativt låg kostnad få ut sitt budskap och nå många kunder. Men för att lyckas med sin utomhusreklam måste fasadvepan placeras på rätt plats. De mest effektiva annonsplatserna utomhus är på fasader och där det passerar många människor som tillhör den målgrupp man vänder sig till.

Vill man använda sig av fasadvepor i sin reklamkampanj ska man ta hjälp av ett företag som är specialiserat på utomhusreklam och som har tillgång till bra reklamplatser. De kan hjälpa till med produktionen av fasadvepan och se till att den kommer upp på ett väl synligt ställe. Likaså kan de hjälpa till med att ansöka om bygglov, vilket är standard när man vill sätta upp en fasadvepa.

Fasadvepa för inomhus- och utomhusbruk

En fasadvepa går att montera både inomhus och utomhus för att sprida ett budskap. Det vanliga är att man använder fasadvepor för att göra reklam för en produkt eller ett företag. Men en fasadvepa kan även användas som vind- och solskydd på en byggnadsställning samtidigt som den informerar förbipasserande om det hus som renoveras eller byggs. I jämförelse med andra typer av reklam är en fasadvepa billig att producera.

Vill man göra en reklamkampanj med hjälp av en fasadvepa ska man börja med att ta in ett kostnadsförslag. Men det är även viktigt att titta på vilka andra annonskampanjer som firman man vänder sig till har producerat. Företaget måste även vara lyhört och förstå vilken målgrupp som kampanjen är tänkt att attrahera. Detta för att fasadvepan ska placeras på rätt plats.