Kategorier
Liveshopping

Så effektivt kan liveshopping vara

Med liveshopping har en säljare möjlighet att nå ut till många människor samtidigt. Det finns ingen gräns för hur många som kan ta del av säljeventet live.

Att hitta sin kundkrets är alltid ett dilemma för en försäljare. Det krävs lång tid och många kundbesök innan man skapat sig en god relation till kunden och kan räkna med att sälja sina produkter. Detta bekymmer kan dock liveshopping råda bot på.

Med hjälp av liveshopping som verktyg kan en säljare nå ut till en väldigt stor kundkrets väldigt snabbt. Via en färdiginspelad, alternativt en livesänd, video kan kunderna i lugn och ro få produkten demonstrerad för sig och sedan välja att klicka hem den visade produkten. Detta sparar säljaren otroligt mycket tid och är dessutom ett väldigt ekonomiskt sätt att nå ut till kunderna på.

Inga gränser för liveshopping – så länge säljaren följer lagen

Det finns faktiskt nästan inga gränser när det gäller liveshopping. Så länge säljaren bara erbjuder lagliga produkter kan denne sälja till tusentals människor på en och samma gång. Smart, smidigt och tidsbesparande för säljaren. Dessutom enkelt för konsumenten som får en tydlig genomgång av produkten och inte behöver leta efter omdömen och recensioner för att veta att den fungerar.

Liveshopping ger dessutom den potentiella köparen möjlighet att ställa frågor om produkten till säljaren. Detta sker då genom en chatt som finns tillgänglig i shopping-verktyget. Många kunder tycker om att få en lite mer personlig kontakt med säljaren, även om försäljningen sker över nätet.

Mer information om liveshopping, kan du hitta här: live-shopping.nu