Kategorier
Skrivare

Hyr en skrivare och sluta bråka

En snabb A3-skrivare med gratis service. Visst låter det bra? Nu kan du hyra en eller flera skrivare, så att ditt företag kan rulla på utan teknikstrul. Smart!

Datorn är en smidig uppfinning som har revolutionerat sättet människor lever, umgås och kommunicerar. Det finns dock en nackdel med datorernas intåg. Ingen skriver längre för hand, vilket kan vara väldigt positivt sett ur ett miljöperspektiv, men det innebär andra nackdelar. Eller nackdelar för vissa, snarare.

Många människor har ett komplicerat förhållande till skrivare och kopiatorer. Eftersom ingenting längre skrivs på papper har i princip alla företag minst en skrivare, som alltid tycks krångla. Det är som att maskinerna känner på sig att du har bråttom. När du är i behov av en krångelfri och lätthanterlig A3-skrivare kan du hyra en där service ingår. Smidigt och bekvämt, utan huvudvärk.

Snabba skrivare

Om du är av en liten äldre modell minns du säkert de tidiga skrivarna. De tog en evig tid på sig för att skriva ut ett helt vanligt dokument. Om du dessutom hade gått loss med WordArt i skojiga färger tog utskriften en halv evighet. Idag kan en vanlig A3-skrivare spotta ur sig över femtio sidor i minuten. Ja, du läste rätt. I minuten. Glöm stelt småprat med kollegan i skrivarkön, här går det undan!

Att hyra skrivare är smidigt. Det ingår installation, utbildning och i många fall även fri service. Då kan du ägna dig åt ditt jobb istället för att bråka med en arg skrivare varje måndag morgon. Smidigt, problemfritt och mindre stressigt.