Kategorier
Allmänt

Bättre än nycklar

Nycklar är ett sätt att skapa en trygghet så att du kan bestämma vem som har rätt till åtkomst. Men nycklar kan också ställa till problem om de tappas bort, går sönder eller om de blir stulna.

Vad är det som är bättre än nycklar? Nej, det är ingen gåta eller ens en Göteborgshistoria. Det är moderna system som på alla sätt slår vanliga nycklar, när det gäller att ge någon en åtkomst. För med ett passersystem för BRF i Stockholm slipper ni ha koll på vilka som har nycklar, vara oroliga att nycklarna ska tappas bort, eller jaga före detta boende efter deras nycklar. Enkelt och lätt kan ni sitta vid datorn och lägga in eller ta bort passerkort, taggar och liknande, på bara några sekunder. Utan att den som har passerkortet ens är i lokalen.

Endast för behöriga

Ni kommer aldrig behöva vara oroliga ifall passerkort tappas eller stjäls, ifall ni har ett system där ni använder er av både passerkort och ytterligare identifikation. Det kan vara ett fingeravtryck eller en kod. Men det gör att tjuven får omöjligt att ta sig in, där ni valt att ha passersystemet. Ni kan även välja olika typer av behörighet på passerkorten. Kanske ska alla ha tillgång till ett soprum, men endast betalande ska ha rätt att träna i bostadsrättsföreningens gym. Eller så ska endast boende i ett trapphus ha tillgång till det trapphuset, förråden eller cykelrummet. Det är ett mycket smidigt sätt att lägga till och dra ifrån behörighet.