Kategorier
Företagsskyltar

Skyltar som fångar kunderna

Det är viktigt för företagare att synas och att kunderna hittar dit. För att det ska vara möjligt är det ett måste att ha snygga skyltar som attraherar.

Den lilla butiken skulle ligga lite i skymundan. Det var inte optimalt. Men lokalerna hade varit bra och inte särskilt dyra att hyra. Visst hade Rickard kunnat hitta lokaler mera lokalt men var inte säker på att det skulle vara värt det. Företaget han startade hade begagnade bildelar som huvudprodukt.

Till dem skulle folk komma som gillar att meka och behövde vanliga och mindre vanliga delar. Samt de som hade delar att sälja. Kunderna var därför ofta bilburna och hade lätt att ta sig till platsen. Men för att hela upplägget skulle fungera behöver de ha bra skyltar så att det var lätt att hitta dem.

Olika former av skyltar

Då det med lokalernas läge sparade en hel del pengar ville de lägga dessa på skyltar i varierande storlek och utformning. De hade kontaktat ett företag som skapade skyltar och förklarat sina önskemål. Stora tydliga skyltar som skulle sitta vid motorvägen. På taket skulle en neonskylt trona för att dra kunder under dystra höst- och vinterkvällar.

Till sist ville de ha några mindre skyltar som skulle sitta vid alla vägar i omgivningen som ledde till företaget. Alla dessa kunde företaget hjälpa dem att göra. Tillsammans diskuterade de texttyp och färger och till sist var det bestämt vad som skulle beställas. Det skulle bli så coolt. Särskilt neonskylten som skulle sitta uppe på taket och synas lång väg.